Hallo! Welkom op mijn blog. Je kunt hier foto’s vinden, maar ook food-safari’s, recensies en recepten. Voordat je erin duikt zal ik me even voorstellen.

Miek_smile_2.jpg

Mijn naam is Annemiek en ik ben nu 23 jaar. Ik heb Levensmiddelentechnologie gestudeerd aan de WUR en na mijn Bachelor ben ik nóg een Bachelor gaan volgen, maar op HBO niveau. Beetje ongewoon, maar ik miste heel erg de connectie tussen theorie en praktijk én ik hou er sowieso van om meer met mijn handen bezig te zijn. Daarnaast volg ik heel erg mijn intuïtie, dus als iets mij leuk lijkt dan doe ik dat vaak meteen. Zo heb ik in 2017 een cursus Food Journalistiek gevolgd waar ik kennis heb gemaakt met heel veel diverse aspecten, zoals fotografie, styling en SEO schrijven.

Ik kom uit een gezin met 4(!) kinderen, waarvan ik de oudste ben. We zijn allemaal heel erg verschillend, maar super creatief. Vroeger gingen we elke zomer kamperen en dat doe ik nu nog steeds, alleen ga ik nu graag op pad met mijn vriend. Mijn vriend en ik zijn al samen sinds de derde klas en sinds dit jaar wonen we samen. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij en ik breng graag mijn weekenden bij hen door.

Naast mijn studie lees ik graag. Ik ben gek op de Jack Reacher boeken en mijn doel is om ze uiteindelijk allemaal in mijn kast te hebben staan. Wel allemaal in dezelfde soort uitgave natuurlijk. In mijn vrije tijd sport ik ook graag. Ik doe aan barre- workouts en die wissel ik af met HIIT’s en zo nu en dan een yoga sessie.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust 🙂

Vrolijke groetjes,

Annemiek