Golden breakfast bowl

Tumeric_Granola_2.jpg

Toen ik dit product tegenkwam was ik meteen geïnteresseerd, al moet ik toegeven dat gember voor mij meestal een hit of miss is. De bio gember/ kurkuma thee van de AH vind ik bijvoorbeeld absoluut niet lekker.

Op de verpakking stond iets over gebakken mango. Die inspiratie meegenomen en mango en nectarines gebakken in wat boter (het is een beetje heel erg verslavend lekker). In een kom, wat granola erop en een scheutje havermelk.

De granola heeft een echt kick en ik vind de zoete tegenhanger van het fruit wel echt nodig, maar samen is het echt een fantastisch ontbijt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s